Laivamatkalla Symin saarelle

Tänään heräsimme aika myöhään ja melkein myöhästyimme laivamatkalta Symin saarelle. Otimme taksin, niin ehdimme. Matka kesti kaksi tuntia, ja olin suurimman osan ajasta itsekseni. Vaeltelin ympäri laivaa ja istuskelin siellä täällä. Tutustuin noin 10-vuotiaaseen amerikkalaiseen tyttöön nimelta Catherine. 

Oli ihanaa katsella merelle: turkoosia vettä silmänkantamattomiin ja joskus yksinäinen purjevene. Symi oli vuoristoinen; uusklassiseen tyyliin rakennetut talot näyttivät seisovan toinen toisensa päällä korkeilla vuorenrinteillä. Oli miellyttävän hiljaista, lukuun ottamatta kissoja, joita oli vielä enemmän kuin Rhodoksella. Ostin Sannalle tuliaisiksi pesusienen ja äiti osteli mausteita. Kävimme merenkulkuluostarissa, joka oli hyvin kaunis ja harras.

Paluumatkakin kesti noin kaksi tuntia. Monet nukkuivat laivassa, ja minäkin torkahdin. Tapasimme Veljen kanssa pikkuisen kreikkalaistytön, joka lauloi ja leikki kanssani olkihatulla. Veljen aurinkolaseille hän nauroi katketakseen. Vähän ajan kuluttua tyttö toi sisaruksensakin iloitsemaan niiden kustannuksella. Yksi pikkupoika näytti meille kilpikonniaan. Otimme niistä valokuvia.  

Hauska päivä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eroottinen päiväuni

Kun paras ystävä ghostaa

Kuinka paljon silloin rakastit minua, kun petit?

Kiitos ja näkemiin

Kriisin jälkeen

Muuri välillämme

Siedätyshoitoa häpeään

Tuskinpa soitan takaisin.