Komea kuin Lucifer itse

Olin ulkona S:n kanssa ja kaveriporukassa. Veli on ystävystynyt lukiossa poikaan, jonka isoveli on oma lukiokaverini ja yksi S:n parhaita kavereita. Abiturientit ryntäilivät täysi vauhti ja into päällä, kun taas me vanhempi sukupolvi istuimme rauhassa ja juttelimme. Oli mukavaa ja kiinnostavaa tavata näitä vanhoja koulukavereita, joilla oli virkistäviä mielipiteitä ja tietynlaista absurdia huumorintajua. Tälle näyttämölle, jossa joukko vanhoja ja uusia ystäviä istui rennosti jutustelemassa, DJ harppoi sisääntulonsa komeana ja itsetietoisena kuin Lucifer itse. Häntä vastaan kipitti sieluttoman näköinen silikoniblondi. He syleilivät toisiaan rajusti, mutta teennäisen spektaakkelimaisesti. En mahtanut mitään sille, että tuijotin paria. En mahtanut mitään sille, että pahoinvoinnin kaltainen tuntemus vihlaisi vatsaani. 

Myöhemmin illalla olin tanssimassa S:n kanssa. Nojasin päätä hänen olkaansa vasten ja tunsin oloni hyväksi ja tyytyväiseksi. Kun kohotin katseeni, näin DJ:n dj:n tiskillä. Puristin silmäni äkkiä takaisin kiinni hätääntyneenä ja pyörryksissä. Väillä räpäytin silmiäni hetkeksi auki ja katseeni tavoitti painajaismaisia, hyppiviä valoja ja DJ:n kaiken keskellä kuin epäjumalanpatsaan, jota valot, värit ja epäselvät muodot kiersivät. 

Sen jälkeen minulla oli S:n kanssa sellainen "Who am I kidding?" -olo.

Mikä on TYHMÄÄ. Olen puhunut DJ:n kanssa, enkä tunne minkäänlaista vetovoimaa häneen emotionaalisesti enkä älyllisesti. Kyseessä ei ole mukava, hyvä ihminen. Hullaantumiseni on ainoastaan fyysistä. Eikä edes puhtaasti fyysistä, vaan paljolti psykosomaattista: haluan tuota aivan mahdotonta miestä, juuri siksi, että hänen kanssaan ei voisi koskaan olla mitään todellista. Ehkä koska pelkään oikeaa ihmissuhdetta tällä hetkellä liikaa?

S. taas on aivan päinvastainen ihminen elämässäni. Hän ei voisi koskaan olla pelkkä yhden yön juttu ja ohimenevä seksipartneri. Olen hyvin varovainen hänen kanssaan ja tasapainottelen, koska en toisaalta uskalla sitoutua oikeaan seurusteluun hänen kanssaan. Ekä toisaalta halua olla ilman hänen seuraansa. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eroottinen päiväuni

Kun paras ystävä ghostaa

Kuinka paljon silloin rakastit minua, kun petit?

Kiitos ja näkemiin

Kriisin jälkeen

Muuri välillämme

Siedätyshoitoa häpeään

Tuskinpa soitan takaisin.