Iiris Pääkallo tulee bileisiin

IMG_1349.jpg

Olemme suunnitelleet taas koulubileitä, tällä kertaa kauhu-teemalla. Olen mukana koristelutoimikunnassa, jonka luova kuningasajatus on hyytävä demonialttari. Vuoraamme nurkkauksen mustilla jätesäkeillä. Alttari on mustilla samettiverhoilla peitetty pöytä, jolla palaa suitsukkeita ja kynttilöitä. Anu on lainannut rekvisiitaksi aidonkauhean pääkallon, joka on saanut työnimekseen Iiris. Hannu ja Mira pukeutuvat mustaviittaisiksi papeiksi, ja Anu maskeeraa heille hirviönaamiot. Säädämme vielä verenpunaisia taskulampun valoja kohdistumaan alttarilla lepäävään Iirikseen ja taustalle jotain selkäydintä riipivää taustamusiikkia.

On piristävää olla mukana näissä yhteisissä järjestelyissä. Meidän kakkosluokkalaisten porukkaan kuuluu useita aktiivisia ja innostuneita ihmisiä. Ideat muuttuvat nopeasti suunnitelmiksi ja suunnitelmat sujuvasto toteutukseksi. Ryhmädynamiikka toimii, ja jokaiselle halukkaalle löytyy omat tehtävät.

Bileitä varten on ollut useita suunnittelukokouksia, läksyjä on paljon ja kokeet täyttävät kalenterin. Käyn ylikierroksilla. Eilen olin aamulla niin väsynyt, että matkalla kylpyhuoneeseen silmissäni yhtäkkiä pimeni. Ellen olisi saanut seinästä tukea olisin kaatunut. Taidan tänään priorisoida yöunta ja käydä ajoissa nukkumaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eroottinen päiväuni

Kun paras ystävä ghostaa

Kuinka paljon silloin rakastit minua, kun petit?

Kiitos ja näkemiin

Kriisin jälkeen

Muuri välillämme

Siedätyshoitoa häpeään

Tuskinpa soitan takaisin.