Eroottisia fantasioita

 


Eero ei pidä teepaitaa budopuvun alla, ja kaistale hänen lihaksikkaasta rinnastaan on näkyvissä. Hän ohjaa loppuvenyttelyjämme rauhallisesti, ammattimaisesti ja keskittyneen asiallisesti. Kun taivutan itseäni hänen ohjeidensa mukaisiin käsittämättömän vaikeisiin asentoihin, ajatukseni liukuvat levottomille harhateille. Ajaudun kuvittelemaan, että hän puhuisi minulle samaan äänensävyyn sängyssä. Antaisi käskyjä noin ärsyttävän, viileän auktoritäärisesti. "Nosta jalkasi niskan taakse. Käänny ympäri." Palaan miellyttävistä, mutta tuhmista kuvitelmistani takaisin treenien todellisuuteen punastuneena ja huvittuneena. Onneksi ajatukseni eivät näy päälle päin. Toivottavasti eivät.

Myöhemmin menemme taas yliopistoväen suosimaan baariin treenioluelle. Pojat puhuvat armeijasta, ja Eero heittää ohimennen olleensa reservissä jo kymmenen vuotta. Yllätyn. Okei: hän siis vaikuttaa muihin verrattuna niin aikuiselta, koska on oikeastikin aikuinen. Hän ei muuten koskaan juo näissä yhteisissä riennoissa muuta kuin Jaffaa, ja toimii kuskina monille (erityisesti toiselle alkeiskurssimme vetäjälle Jussille). Eeron hiukset ovat tummanruskeat, tuuheat ja vähän sekaisin. Fantasioin kurottavani pöydän yli, upottavani käteni syvälle hänen tukkaansa ja suutelevani häntä suulle hitaasti, hitaasti, pitkään. 

Onko järkeä antautua näille tunteille ja halulle? Ylivarovaisuuteni sanoo, että ehkä ei. Mutta toisaalta en tunnu mahtavan itselleni mitään. Nautin elämästä ja ihastumisesta ihan liikaa. Jos tämä johtaakin siihen, että poltan näppini, niin so what: surraan sitä vasta sitten. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eroottinen päiväuni

Kun paras ystävä ghostaa

Kriisin jälkeen

Kuinka paljon silloin rakastit minua, kun petit?

Siedätyshoitoa häpeään

Muuri välillämme

Tuskinpa soitan takaisin.

Mies lähti