Lepattavia ihastuksentunteita

 

Elämässäni on uusia miehiä. Se on hauskasti kutkuttavaa ja poreilevan kevyttä kuin kupliva kuohuviini. Painavat, koko nuoruuteni kestäneet suhteeni Jarkkoon ja Tuomaaseen ovat viimein päättyneet kumpikin lähes samoihin aikoihin. Nyt en etsi mitään vakavaa. Tuntuu vain ihanan hauskalta huomata kokevansa vetovoimaa, kiinnostusta ja lepattavia ihastuksentunteita pitkästä aikaa. 

Töissä on yksi opiskelijapoika, Tommi, joka on saanut sydämeni rytmin jonkin verran kiihtymään. Hän on sellainen super itsevarma, sanavalmis ja fiksu tyyppi, ja olemme tulleet mainiosti toimeen. Tommi asuu melkein naapurissa, ja yhtenä iltana päädyin hänen luokseen baari-illan jälkeen. Mitään ei siis tapahtunut. Joimme teetä ja juttelimme. Keskustelu meni ehkä enemmän niin, että minä kuuntelin ja hän puhui. Sen illan jälkeen jäin miettimään, että olenko sitten ihastunut vai en. Kunnes yhtenä iltapäivänä Mila soitti minulle katuvana ja tunnusti suudelleensa Tommin kanssa. Milahan on tosi flirtti ja testaa mielellään, mihin viehätysvoimansa riittää. Kyseessä oli joku tällainen lapasesta lähtenyt hetkellinen huuma. Tunsin hienoista mielipahaa, mutta lopputulemana päätin kaksi asiaa. Että Mila oli joka tapauksessa reilu, kun kertoi. Ja että en tuhlaa Tommiin enempää aikaa. 

Olen käynyt treffeillä yhden Veljen kaverin kanssa. Suloinen, nuori poika. Toi minulle kukkia, vei syömään ja oli jotenkin liikuttavan ihastunut. Mutta en halunnut mennä yhtään askelta pidemmälle juurikin Veljen takia. Liian monimutkaista.

Viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä: Treeneissä on eräs nuori mies, johon olen ihastunut kaukaa - vähän kuin idoliin. Hän on käsittämättömän taitava ja tekee akrobaattisia temppuja ja hyppyjä huolettoman helposti. Ja on niin saamarin komea, että kipeää tekee: pitkä, sulava, tummatukkainen. Minut on suorastaan hypnotisoinut tapa, jolla hän treenaa. Hän keskittyy täydellisesti liikkeidensä harjoitteluun, katoaa niihin täysin itsetiedottomasti eikä huomaa mitään häiriöitä. 

Eikä siis onneksi huomaa myöskään ihailevaa tuijotustani tatamin toiselta laidalta.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eroottinen päiväuni

Kun paras ystävä ghostaa

Kuinka paljon silloin rakastit minua, kun petit?

Kiitos ja näkemiin

Kriisin jälkeen

Muuri välillämme

Siedätyshoitoa häpeään

Tuskinpa soitan takaisin.