Vadelmaveneellä

IMG_3186.jpg

Syysloma oli ja meni - kävimme Jarkon kanssa lyhyellä laivareissulla. Heti aamuvarhaan bussipysäkillä törmäsimme suureen porukkaan koulumme abeja, jotka ovat minulle tuttuja matematiikan ja fysiikan kursseilta. En voi sanoa, että olisin erityisesti ilahtunut. Lomalla pikemminkin toivoisi voivansa irtaantua jokapäiväisen arjen tutuista kasvoista. Se että koulukavereitten lomasuunnitelmat tulivat minulle täytenä yllätyksenä, on jälleen todiste uskomattomasta introverttiudestani. Eiköhän matkasuunnitelmista ole keskusteltu koulun käytävillä, ehkä jopa suureen ääneenkin.

Myös S oli joukossa. Kun näin hänen ilmeensä, ymmärsin pilanneeni hänen syyslomamatkansa ilmestymällä samalle laivalle poikaystäväni kanssa. Jarkko ei tietysti yhtään helpottanut tilannetta, vaan kietoi kätensä alleviivaavasti ja omistajan ottein  ympärilleni aina huomatessaan S:n katsovan meihin päin. Tiedän, etten ole S:lle mitään velkaa. Silti minulle jäi vähän huono fiilis.

Jos ylläolevasta pääsee yli: lopulta meillä oli ihan hyvä ja kaunis pieni loma. Paneuduimme hartaudella tax free -ostoksiimme: ylellisten parfyymien makeanraskaita tuoksupilviä, liian kalliita alkoholeja kauniissa, värikkäissä pakkauksissa, salmiakkifiguureja, vadelmaveneitä, Kalev-suklaata.... Illalla koketeerasin lyhyessä, kellohelmaisessa mustassa mekossa ja korkeissa koroissa, joissa ei voi ajatella esiintyvänsä Kotikaupungin baareissa. Tanssimme. Kokeilimme eksoottisia drinksuja päivänvarjoineen, kirsikoineen, hopeanauhoineen. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eroottinen päiväuni

Kun paras ystävä ghostaa

Kuinka paljon silloin rakastit minua, kun petit?

Kiitos ja näkemiin

Kriisin jälkeen

Muuri välillämme

Siedätyshoitoa häpeään

Tuskinpa soitan takaisin.