Road trip poikaystävän perheen kanssa

IMG_2940.jpg

Jarkon vanhemmat erosivat kesällä, ja perheen isä T muutti toiseen kaupunkiin. Jarkko ja hänen pikkusiskonsa ovat nähneet isäänsä aika vähän, joten T halusi viedä lapsensa lomamatkalle. Minutkin kutsuttiin mukaan. T vuokrasi matkailuauton, ja elokuun alussa teimme road-tripin Lappiin.

Ei helpoin tapa lomailla - olimme pienissä tiloissa ja koko ajan yhdessä. Kaikilla oli varmaan välillä hermot kireällä. Mutta suuria yhteenottoja ei silti syntynyt. (Minä möksähdin Jarkolle kerran ja istuin aikani myrskynmerkkinä kannonnokassa) Ja loppujen lopuksi matka oli aika unohtumaton. Ajoimme suoraan kohti luodetta. Norjan Lapissa maisemat vaihtuivat vuoristoisen jylhiksi. Ajoimme ensin Altaan, jossa satoi ja Pikkusisko sairastui ja kulki ympäriinsä ämpärin kanssa. Jatkoimme maailman pohjoisimpaan kaupunkiin Hammerfestiin, jossa yllätimme poron syömässä kukkapenkissä pankin edustalla aivan keskustassa. Yöt olivat vielä aivan valoisia. Paluumatkalla kohti etelää tulimme Rovaniemen kautta ja kävimme Joulupukin pajakylässä.

Meillä oli vajaa viikko aikaa ja loputon määrä kilometrejä. Jarkko ja T ajoivat vuorotellen. Minä ja Pikkusisko vietimme aikaa kahdestaan matkailuauton sisätiloissa. Pelasimme joka päivä tuntikausia korttia samalla, kun tunturimaisemat vilisivät ohi. Välillä pysähdyimme keittelemään helppoja retkiruokia. Yöksi tähtäsimme aina leirintäalueille, joilla pääsi suihkuun ja jaloittelemaan. Pikkusisko on kyllä aivan mainio tapaus, komedienne ja hulvaton pelleilijä, mutta samalla myös ihanan herkkä ja avoin tyttö.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eroottinen päiväuni

Kun paras ystävä ghostaa

Kuinka paljon silloin rakastit minua, kun petit?

Kiitos ja näkemiin

Kriisin jälkeen

Muuri välillämme

Siedätyshoitoa häpeään

Tuskinpa soitan takaisin.